Je bestelling van je BouwJourna(a)l is gelukt!

Je ontvangt automatisch een e-mail met daarin de instructie hoe jij je aan kunt melden voor de DroomhuisCommunity.

Daar vind je namelijk ook de video’s die jou ondersteunen om je BouwJourna(a)l optimaal te gebruiken en goed voorbereid te zijn voor jouw (ver)bouw project!

Krijg jij de mail over jouw DroomhuisCommunity niet binnen nu en 2 uur, controleer dan eerst je SPAM of ongewenste inbox. 

Zit daar ook geen email in van mij? Mail dan naar

Wakker jouw creativiteit aan

Wist je dat schrijven en tekenen je creativiteit nog meer aanwakkeren? Doordat je fysiek aan de slag gaat, komt je brein nog meer in beweging. En zo ontstaan er vanuit het niets allemaal ideeën waar je zonder pen en papier nooit op was gekomen. Dat effect wordt nog eens vele malen versterkt als je dat doet voor de dingen die je leuk vindt. Zoals je droomverbouwing. Om maar iets te noemen ;-).

Jaren geleden werd het zaadje voor mijn BouwJournaal geplant. Het begon met een idee en al gauw kregen de eerste bladzijdes vorm. Het framework stond, maar ik werd nog niet van mijn sokken geblazen door de looks. Totdat ik me aanmeldde voor een tekencursus. Toen ging het pas echt stromen. Joy maakt alles zoveel leuker. Binnenkort is mijn BouwJourna(a)l ook beschikbaar voor jou!

Helena Spits Mijn huis mijn verbouwing Pavlina overleg