Bedankt voor je aanmelding bij de online omgeving die bij jouw BouwJourna(a)l hoort. 

Je ontvangt informatie per mail hoe jij je eigen wachtwoord kunt aanmaken voor de online leeromgeving.

Wist je dat schrijven en tekenen je creativiteit nog meer aanwakkeren? Doordat je fysiek aan de slag gaat, komt je brein nog meer in beweging. En zo ontstaan er vanuit het niets allemaal ideeën waar je zonder pen en papier nooit op was gekomen. Dat effect wordt nog eens vele malen versterkt als je dat doet voor de dingen die je leuk vindt. Zoals je droomverbouwing. Om maar iets te noemen ;-).

Jaren geleden werd het zaadje voor mijn BouwJournaal geplant. Het begon met een idee en al gauw kregen de eerste bladzijdes vorm. Het framework stond, maar ik werd nog niet van mijn sokken geblazen door de looks. Totdat ik me aanmeldde voor een tekencursus. Toen ging het pas echt stromen. Joy maakt alles zoveel leuker.

Helena Spits Mijn huis mijn verbouwing Pavlina overleg